Børnehuset i Rostrup's hjemmeside.

Forældre kommentarer

Hej

Vi har en dreng i vuggestuen og en pige i børnehaven, og vi er utrolig glade for at have vores børn i Børnehuset, først og fremmest fordi der altid er tid og overskud til det enkelte barn.

De voksne har altid tid til at modtage dem når de kommer, og de kommer gerne på eget initiativ og hjælper når afleveringerne er lidt svære. Der er også altid tid til en overlevering når vi henter, så vi ved hvordan børnenes dag har været. Alt foregår i skøn ro og orden, og det er tydeligt at mærke hvor glade og trygge børnene er

Der er skønne udenomsarealer, og gode pædagogiske visioner for børnene. Der bliver arbejdet målrettet, og altid sættes børnenes trivsel i højsædet.

Nadya Miller og Brian Svenningsen.

Hej

Vi bliver altid mødt med et smil i Børnehuset i Rostrup, og personalet finder altid tid til at snakke med os når vi henter vores søn. Vi oplever personale med en stor faglig, professionel tilgang til børnene og samtidig er personalet meget omsorgsfulde og opmærksomme. Vores søn fortæller hver dag om alle mulige aktiviteter, fx fri leg på den fine legeplads, gåture, cykelture, kreativ indendørs leg, sang, læsning, læring osv. og han lærer alt om hvordan man bliver en god kammerat og de sociale spilleregler. Vi kan på det varmeste anbefale Børnehuset i Rostrup.

Venlig hilsen David og Camilla

(Mor og far til Johan i Børnehaven, Alfred i Vuggestuen)

Hej

I Børnehuset formår de at skabe en rammer for vores børn i institutionens livet, som føles både varme og hjemmelige. Når man kommer ind i huset og skal aflevere sine børn, er der en rolig og hyggelig stemning. Man føler sig altid taget godt imod af det smilende og nærværende personale, som har det enkelt barn i højsæde og der er altid tid til den gode snak og overlevering, forældre, barn og personale imellem. Man er ikke i tvivl om, at det gode og trygge forældre samarbejde er en vigtigt del af børnehuset's arbejdsgang. Børnehuset prioritere børnene og en helt fantastisk nominering så vores børn bliver set og mødt af veloplagte, omsorgsfulde og professionelt personale både i børnehaven og vuggestuen. Der blive lagt vægt på sammenhold og fællesskab både når det gælder børnene , forældre og personale imellem. Det kommer til udtryk ved at der bliver arrangeret en masse skønne arrangementer , forældre møder samt den hyggelige snak som forældre og børn imellem i garderoben har, når der afleveres og afhentes børn m.m Derudover har Børnehuset nogle fantastiske omgivelser, at kunne stille til rådighed for vores børn, både ude såvel som inde. De store udendørs legepladser giver børnene mange gode stunder fyldt med leg og læring. Jeg som forældre kan glædeligt anbefale Børnehuset Rostrup og kunne ikke ønske et mere trygt og kompetent sted at aflevere mine børn. Børnenes trivsel og udvikling i alle aspekter er i højsæde hos Børnehuset i Rostrup . 

Kærlige hilsner fra Nanna (Mor til Elliot barn på Solstuen og Melvin på 5 mdr. Kommende barn hos Mariehønsene.