Børnehuset i Rostrup's hjemmeside.

Madordning

Madordning i vuggestuen.

Vi har madordning til vuggestuen i børnehuset. Her har vi valgt at få mad fra Bramslev Bakker, som hver dag kommer med pålægsfade eller lune retter til børnene. Det er meget varieret med sundt og spændende tilbehør.

Lidt om Bramslev Bakker og Theater Restauranten Hobro 

I efteråret 2021 overtog Kirsten Kusk forpagtningen af Theater Restauranten i Hobro efter restauranten havde haft en lidt fortumlet tilværelse med corona og korte forpagtninger. Nu kommer der liv i den gamle teater restaurant, som blev bygget i 1902 og det bliver med klassisk dansk mad med et tvist, som kan nydes i restauranten alle ugens dage.

Derudover er der både take-away og mad ud af huset og især har den såkaldte ”Bramslev Kasse” stor succes, hvor kunderne kan afhente frosne pakker, der efter kort tilberedning indeholder klassisk dansk mad til to personer. Og hvor kommer Bramslev Kassen så fra? Naturligvis fra Restaurant Bramslev Bakker, som Kirsten Kusk også er forpagter af. Der er derfor en god synergieffekt i de to restauranter og Kirsten har mange spændende planer for fremtiden.

Kirsten Kusk er uddannet ernærningsassistent og bager, og brænder for mad af høj kvalitet. I 11 år lavede hun børne- og ungdomsmad i alder 0-6 år i Aalborg kommune, og derfor er det en stor fornøjelse af levere mad til Børnehuset i Rostrup fem dage om ugen og lære de små mennesker at spise alt fra det danske køkken.

Maden, der bliver leveret fra Theater Restauranten hver formiddag, består af pålægsfade og varme retter. Pålægsfadene indholder typisk tre til fire slags pålæg, kylling spyd og lune frikadeller. De varme retter kan bestå bl.a. af stuvet grønkål med paneret flæsk, forloren hare og svensk pølseret.

Det er muligt at følge restauranterne på Facebook siderne:

Eller kontakte Kirsten Kusk på telefon 9852 1700.